Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Hvad er DfRB

DfRB er en sammenslutning af de frivillige enheder fra Bornholms Regionskommune, Beredskabsstyrelsen Bornholm og Beredskabsforbundet.

Det er DfRB’s opgave at stille velkvalificeret mandskab til rådighed for Bornholms øvrige brand- & redningsstyrker ved f.eks. store brande, indkvarterings- og forplejningsopgaver eller ved store ulykker.

Men vi kan også stille med små specialiserede enheder indenfor kommunikation og eftersøgning efter forsvundne personer.

Vore samarittere passer hvert år på mange tusinde bornholmere og turister i forbindelse med mange af øens store sportsstævner og kulturelle begivenheder.

Som navnet antyder består DfRB af frivillige, der, uden nogen form for løn, bruger en del af deres fritid på at stå til rådighed for samfundet.
Der er mange forskellige årsager til, at man vælger at være en del af vores fællesskab: Adrenalin-kick’et når alarmen lyder, trut og glimmer, lugten af røgen, kampen mod flammerne, udfordringerne når det går stærkt på kommandostationen, og når alt bare skal flaske sig i første forsøg, fællesskabet omkring feltkomfuret mens der koges risengrød til flere hundrede personer eller smilet fra junioren, der fik tilset vablerne inden den næste fodboldkamp.

Jo grunde har vi nok af, men nede på bundlinien er der nok andre ting der tæller: Vi er frivillige fordi det handler om mennesker, fordi vi vil gøre en forskel og fordi hjælp er en æressag! På denne hjemmeside kan du læse mere om os, og har du lyst til at være med, så er du velkommen til at kontakte os.

Siden dannet p: 0.61 sekunder